Olej kokosowy
Olej kokosowy to produkt wegański, wolny od cholesterolu i kwasów tłuszczowych trans. Nie tylko dostarcza mniej kalorii niż inne tłuszcze, ale także jest łatwo przyswajalny, bogaty w witaminy i minerały. Posiada bardzo szerokie zastosowanie w naszej codziennej kuchni. Doskonały do smażenia, pieczenia, duszenia oraz do smarowania pieczywa. Idealny do dań mięsnych, ryb, warzyw, naleśników.
Mąka kokosowa
Mąka kokosowa - zdrowa alternatywa dla pszenicy.
Czytaj więcej na http://www.styl.pl/zdrowie/diety/news-maka-kokosowa,nId,950092?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_Mąca
mpaign=firefo
Czytaj więcej na http://www.styl.pl/zdrowie/diety/news-maka-kokosowa,nId,950092?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
Czytaj więcej na http://www.styl.pl/zdrowie/diety/news-maka-kokosowa,nId,950092?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefo
Mąka kokosowa to zdrowa alternatywa dla pszenicy. Posiada naturalnie niski poziom przyswajalnych węglowodanów, nie zawiera glutenu, jest bogata w błonnik oraz ważne składniki odżywcze. Co więcej wyśmienicie smakuje!
Produkt bezglutenowy.
Cukier kokosowy
Cukier kokosowy pozyskiwany jest z soku naciętych pąków kwiatu palmy kokosowej. Jest to naturalna alternatywa dla cukrów dostępnych na rynku. Jest długotrwałym źródłem energii działającym przez cały dzień. Idealny także dla diabetyków ponieważ posiada bardzo niski indeks glikemiczny tj. 35.
Chipsy kokosowe
Chipsy kokosowe to idealna przekąska lub dodatek do deserów i sałatek. Zawierają magnez, potas, fosfor, wapno, żelazo, mangan, miedź i cynk, wszystkie witaminy z grupy B i witaminę E. Dostarczają nam wiele energii, a także korzystnie wpływają na perystaltykę jelit, gdyż zawierają duże ilości błonnika.
Produkt bezglutenowy.